V lednu 2023 vstoupilo v platnost nové nařízení EU o zahraničních subvencích (FSR). FSR dává Evropské komisi od července 2023 rozsáhlé pravomoci k vyšetřování dotací ze zemí mimo EU, které mohou narušovat hospodářskou soutěž na jednotném trhu. Kromě toho mohou být společnosti zapojené do fúzí a akvizic nebo do procesů zadávání veřejných zakázek povinny informovat Komisi a získat souhlas.

Abychom vám poskytli příležitost získat přehled o FSR a o tom, co pro vás znamená, rádi bychom vás pozvali na další webinář PwC Legal EU Antitrust. Tato akce se bude konat online ve středu 22. března 2023.

Budeme se zabývat historií nového nařízení, klíčovými daty vstupu nařízení v platnost, oznamovacími povinnostmi a postupy a rozsahem nových donucovacích pravomocí Evropské komise. Poskytneme také praktické pokyny, které vám pomohou zajistit soulad s novými pravidly. Naši odborníci Susanne Zuehlke (PwC Německo), Kateřina Mandulová (PwC Česká republika), Peter Zalai (PwC Maďarsko) a Alberto Escudero Puente (PwC Španělsko) budou připraveni zodpovědět všechny vaše dotazy.

Zaregistrujte se nebo zrušte svou registraci pomocí níže uvedených tlačítek, která vás přesměrují na webové stránky s dalšími informacemi o akci a na vaši osobní registrační stránku.