Kurz taxonomie EU: 24.-25. října v Praze

ISFC zahajuje svůj program vzdělávání vedoucích pracovníků na míru. Jako nezávislý a apolitický subjekt a člen platformy EU pro udržitelné finance využíváme náš důkladný výzkum a poradenskou činnost k tomu, abychom rozhodujícím činitelům poskytli praktické nástroje pro práci v oblasti udržitelnosti. Kurzy sestavené odborníky ze soukromého sektoru, kteří mají praktické zkušenosti s řešením problémů udržitelnosti, kladou velký důraz na propojení teorie s osvědčenými postupy.

Náš první specializovaný kurz – Taxonomie EU: Masterclass – se uskuteční v Praze ve dnech 24.-25. října 2024. Kurz poskytne účastníkům hluboké porozumění taxonomii EU a jejímu využití v podnikatelské a finanční praxi. Na kurzu zazní poznatky předních odborníků na danou problematiku, včetně tvůrců politik a členů Platformy EU pro udržitelné finance.

Proč se k nám připojit?

  • Zapojení odborníků a odborníků z praxe: Dozvíte se o nejnovějším vývoji a různých případech využití taxonomie EU přímo od tvůrců politik, orgánů dohledu a členů Platformy EU pro udržitelné finance, kteří přímo formují rámec taxonomie EU. Kromě toho se dozvíte o osvědčených postupech z jiných regionů a odvětví.
  • Strategické poznatky: Zlepšete své porozumění důsledkům Taxonomie EU pro podnikání, včetně plánování přechodu a úprav strategie.
  • Budování sítí: Během této osobní akce v centru Prahy se spojte s odborníky z celé Evropy.