9 září @ 16:0021:00 / 3500Kč

Konference určena pro ředitele a zástupce vrcholového managementu firem, které mají ambice budovat synergie mezi byznysem a přírodou.

PROČ BÝT U TOHO?

Nový evropský Green Deal definoval téma cirkulární ekonomiky jako jednu z prioritních oblastí. Česko připravuje vlastní strategii, firmy v mnoha ohledech diskutují o tom, že sustainability (udržitelnost) se mění na survivability (schopnost přežít). Z jednotlivých strategií firem jasně vyplývá, že zajištění zdrojů je klíčovou oblastí a druhotné suroviny se zřejmě v budoucnu stanou první a možná jedinou volbou. Je načase si v tématu udělat přehled a dozvědět se, jak se téma cirkulární ekonomiky přepisuje do DNA byznysových strategií.

CO MI AKCE PŘINESE?

Velká témata v konkrétním kontextu představí ředitelé firem, které v mnoha ohledech udávají trendy jak v byznysu, tak ve způsobu, jakým způsobem fungujeme v každodenním životě. Dávají směr cirkulární ekonomice v České republice i na globální úrovni. Během akce je právě propojování a sdílení „na živo“ základním elementem.


CO SE DOZVÍM?

  • Co to je cirkulární ekonomika a jaké příležitosti přináší
  • Co se chystá na české i evropské úrovni.
  • Jaké jsou TOP trendy v udržitelnosti a cirkulární ekonomice celosvětově
  • Jaké firmy udávají trend a jak se k nim mohu připojit.
  • Co to je a kdo podepsal první české Manifesto firem pro rozvoj cirkulární ekonomiky a co byla hlavní motivace.
  • Jaké jsou ambice nově vznikající pracovní skupiny pro cirkulární ekonomiku pod platformou Czech BCSD.

A NAVÍC?

Klademe důraz na dostatek prostoru pro networking mezi lidmi, kteří mají za strategické směřování firem stejnou zodpovědnost. Po akci tak bude významný prostor věnován diskuzi mezi řečníky a dalšími důležitými hosty navzájem.

Startujeme: 9. 9. 2020, v 16.00 hodin

 

Vstupné: 3.500,- Kč
Kontaktní osoba pro partnerství: Laura Mitroliosová – mitroliosová@ciraa.eu

Pozn. Účastník má možnost zrušit svoji registraci zdarma maximálně 48 hodin před datem akce. Pozdějí bude za zrušení účtován storno poplatek ve výši 100% vstupného, tedy 3.500 Kč.

 

Zdroj: incien.org