Milí kolegové, vážení přátelé a kamarádi.

Rok se s rokem sešel a je před námi už jen pár dnů do konce jednoho z těch nejhorších v novodobé historii lidstva. Ještě teď vzpomínám, jak jsem psala přání „všeho nejlepšího do roku s magickým číslem 2020“. Všichni jsme věřili, že bude mimořádný. A byl! Bohužel tak, jak si nikdo z nás nepřeje.

Na druhé straně si snad začínáme víc uvědomovat slova jako je pokora, vlastní nedokonalost či síla přírody, a věřím, že tato nežádoucí zkušenost s pandemií posune lidstvo zase o krůček k lepšímu.

Děkuji Vám všem za milou spolupráci i v tomto nelehkém období a přeji Vám i Vašim blízkým především zdraví (a není to fráze) do nového roku 2021, hodně štěstí a krásné prožití vánočních svátků.

A na závěr v příloze malý souhrn toho, čím se naše firma může za letošní rok pochlubit.

Mějte se moc fajn

Majka

MALFINI, a.s. se letos pyšní desítkou ocenění

V Ústí nad Labem, 22. prosince 2020. Desítkou prestižních celostátních i regionálních ocenění se v letošním roce může pochlubit firma MALFINI, a.s. Poroty jednotlivých soutěží ocenily především projekt hybridního fotovoltaického systému s kogeneračními jednotkami, který firma zprovoznila před rokem ve svém logistickém centru v Ostravě, ale také postoj MALFINI ke společenské udržitelnosti jako celku s důrazem na snižování uhlíkové stopy.

 3. prosinec

Vítěz soutěže Ceny Inovace pro udržitelný rozvoj v kategorii Chytrá energetika, kterou v rámci soutěže Manažer roku vyhlašuje Česká podnikatelská rada pro udržitelný rozvoj, za hybridní fotovoltaický systém v logistickém centru Ostrava.

Květen

Ocenění „Hrdina boje s koronavirem“ v rámci projektu Obdivované firmy ČR roku 2020 pořádaného Czech TOP 100.

Srpen

Mezi desítkou nejlepších se firma umístila v soutěži pořádané Asociací společenské odpovědnosti ČR Ceny SDGs 2020 (z 266 přihlášených projektů) za hybridní fotovoltaický systém v logistickém centru Ostrava.

Září

Jako jeden z pěti nejlepších projektů přihlášených do soutěže Ceny za Průmyslu 4.0 vybrala odborná porota hybridní fotovoltaický systém s bateriemi a kogenerací v ostravském logistickém centru – Soutěž Svazu průmyslu a dopravy ČR.

Září

  1. místo v kategorii Odpovědná firma roku Ústeckého kraje
  2. místo v soutěži Firma roku Ústeckého kraje

Už druhý rok po sobě získala jako jediná firma v kraji dvě ocenění v rámci soutěží Vodafone Firma roku 2020, MONETA Živnostník roku 2020 i Vodafone Odpovědná firma roku 2020, kterou uděluje společnost Vodafone Czech Republic ve spolupráci s Nadací Vodafone,

Září

1. místo v soutěž LOG-IN, kategorie Projektová inovace roku – organizátor vydavatelství ATOZ s časopisem Systémy logistiky, za hybridní fotovoltaický systém v logistickém centru Ostrava.

Listopad

Druhé místo v projektové kategorii BpS TOP Odpovědná firma v životním prostředí 2020 získala MALFINI, a.s. v soutěži Byznys pro společnost TOP Odpovědná firma 2020 za environmentální přístup.

Listopad

1. místo v kategorii Eco-Eco soutěže Impuls Logistika za hybridní fotovoltaický systém v logistickém centru Ostrava.

Prosinec

Duhového delfína za projekt rebrandingu produktů získala pro společnost marketingová ředitelka Martina Weberová. Prestižní cena udělovaná prezidiem České marketingové společnosti dokazuje správnost nastavené cesty firmy i v souvislosti se změnou názvu na MALFINI.

 

Společnost MALFINI, a.s. (dříve ADLER Czech) se sídlem v Ústí nad Labem je středoevropským lídrem na trhu značkového reklamního textilu a předním dodavatelem v dalších zemích Evropy s důrazem na společenskou odpovědnost. Ve svém portfoliu má i segment pracovních oděvů. Společnost nabízí přes 300 různých produktů. Charakter obchodního modelu firmy je výhradní B2B založený na e-shopu, dostatečných skladových zásobách, rychlé logistice a dokonalých zákaznických službách. Jako přední hráč v daném sortimentu se značkami Malfini, Malfini Premium a Piccolio, který doplňují pracovní oděvy Rimeck a nově také holandské firmy Tricorp, i bezpečnostní obuv společnosti Bata Industrials, působí firma už takřka ve 30 evropských zemích. Roční celkové tržby ve výši téměř 1,4 miliardy korun jsou výsledkem práce víc jak 320 zaměstnanců. Moderní, plně automatizovaný sklad v Ostravě disponuje kapacitou větší než dvacet pět milionů kusů reklamního textilu. Dodávky na klíčové trhy do okolních států jsou realizovány do 24 hodin. Všechny produkty společnosti Malfini podléhají přísným zkušebním testům a nesou světově uznávanou pečeť kvality OEKO-TEX Standard 100.                                                                               

Více na www.malfini.com

 

Kontakt:
MALFINI, a.s.
Marie Logrová, PR manažer
Oblouková 391, Ústí nad Labem 403 40
GSM: 731 452 069, marie.logrova@malfini.com