Ústí nad Labem, 19. března 2021. Jednu korunu z každého prodaného kusu respirátoru na webu rouskylidem.cz věnuje náš největší prodejce reklamního textilu organizaci DEBRA ČR pomáhající lidem s tzv. nemocí motýlích křídel.

„S Debrou spolupracujeme už několik let, od samého počátku jsme s našimi tričky u projektu NADOTEK, který je v režii módní ikony Liběny Rochové a známého výtvarníka Lukáše Musila,“ říká marketingová ředitelka MALFINI Martina Weberová s tím, že rozhodování o charitě v případě prodeje respirátorů nebylo vůbec těžké.

„Jsme moc rádi, že ve společnosti MALFINI máme partnera, který sám přichází s nabídkou podpory a vymýšlí způsoby, jak nám pomoci. My pak díky tomu můžeme poskytovat našim milým “Motýlkům” služby a péči, kterou tak nutně potřebují”, doplňuje Magda Hrudková, zakladatelka organizace Debra.

Firma reaguje na vládní nařízení povinného používání respirátorů nejen jejich snížením ceny, což vítají její zákazníci. Určitě také každého z nich potěší, že rovněž oni přispějí ke zmírnění bolesti nevyléčitelně nemocných.

 

Společnost MALFINI, a.s. (dříve ADLER Czech, a.s.) se sídlem v Ústí nad Labem je středoevropským lídrem na trhu značkového reklamního textilu a předním dodavatelem v dalších zemích Evropy s důrazem na společenskou odpovědnost. Ve svém portfoliu má i segment pracovních oděvů. Společnost nabízí přes 300 různých produktů. B2B charakter obchodního modelu firmy je založený na e-shopu, dostatečných skladových zásobách, rychlé logistice a dokonalých zákaznických službách. Jako přední hráč v daném sortimentu se značkami Malfini, Malfini Premium a Piccolio, který doplňují pracovní oděvy Rimeck a nově také pracovní textil holandské firmy Tricorp, i bezpečnostní obuv společnosti Bata Industrials, působí firma už takřka v 35 evropských zemích. Roční celkové tržby ve výši 1,7 miliardy korun jsou výsledkem práce víc jak 320 zaměstnanců. Moderní, plně automatizovaný sklad v Ostravě disponuje kapacitou větší než dvacet pět milionů kusů reklamního textilu. Dodávky na klíčové trhy do okolních států jsou realizovány do 24 hodin. Všechny produkty společnosti MALFINI podléhají přísným zkušebním testům a nesou světově uznávanou pečeť kvality OEKO-TEX Standard 100.                                                                               

Více na www.malfini.com

Kontakt:
MALFINI, a.s.
Marie Logrová, PR manažer
Oblouková 391, Ústí nad Labem 403 40
GSM: 731 452 069, marie.logrova@malfini.com